ДУИ: Преквалификација и обука на корисниците на социјална помош

bdi-large

Преквалификација и обука на корисниците на социјална помош за нивната професионалност и нивно полесно снаоѓање на пазарот на трудот. [Рок: 2015]

Образложение:

Ветувањето се истражува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *