ДУИ: Проширување на условените парични надоместоци

bdi-large

Проширување на условените парични надоместоци за семејствата што користат социјална помош за своите деца кои завршуваат основно образование. [Рок: 2015]

Образложение:

Ветувањето се истражува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *