ДУИ: Субвенционирање на потрошувачката на енергија

bdi-large

Програма за субвенционирање на потрошувачката на енергија. Со оваа програма ќе се субвенционира потрошувачката на енергија (електрична енергија, греење со дрва, јаглен, нафта за домаќинство и за греење). Корисниците на оваа програма се повеќечлените домаќинства, кои се корисници на социјална парична помош и семејствата кои се корисници на тековна парична помош. Според оваа програма ќе бидат во можност да ги користат бенефициите околу 60.000 семејства. [Рок: 2015]

Образложение:

Ветувањето се истражува

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *