Ветените измени на Изборниот законик стојат во место

Зелениот картон сè уште не поевтини

Сè уште не е расчистена дивата депонија во село Глоѓи

Парите од барокните фасади се пренаменети за енергетски фасади на средните училишта

Нов веб сајт на Општина Гостивар со податоци и информации од јавен карактер

Ветената социјална пензија ќе го чека крајот на мандатот на Владата

Наместо во септември, отворањето на градинката во Куманово пролонгирано за декември

ВМРО-ДПМНЕ бараше нови избори и со сите сили го спречуваше давањето на мандатот

Карпош не доби локална гасоводна мрежа за 8.000 домаќинства

Доцни Зeлениот катастар на Скопје на чија подготовка се чека цела деценија

Спортската сала во О.У. „Дитуриа“ во с. Липково е изградена на време

Асфалтиран патот во село Балиндол

Старата чаршија во Скопје беше осветлена на време

Реконструирана спортската сала во О.У. „Перпарими“ во Чегране

Пензионерите добија еден бесплатен викенд

Општина Аеродром повеќе од 11 години кираџија

Изграден патот до манастирот „Свето Преображение” во Зрзе

Заменети прозорците на О.У. „Гоце Делчев“ во Гостивар