И Шилегов во својата програма предвидел спас на Водно од автомобили

Шуто Оризари доби нов водовод

Скопјани сè уште го чекаат продолжението на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“

Луна паркот во Скопје почна да се гради со големо задоцнување и пред избори

Улицата „Даме Груев“ не стана булевар

Проширена е улицата „Борис Сарафов“ во Општина Ѓорче Петров

Во Скопје не е направена патека за екстремен велосипедизам

Скопје не доби современа компостара

Квалитетот на воздухот се мери долго време пред Трајановски да стане градоначалник на Скопје

Доцни Зeлениот катастар на Скопје на чија подготовка се чека цела деценија

Улицата „Босна и Херцеговина“ не е претворена во булевар

Улицата „Народни херои“ двапати почната, завршувањето ќе почека

Трамвајот во Скопје само пуста желба

Улицата „Волковска“ сè уште чека проширување и тротоари

Скопје доби „Фестивал на цвеќето“

Видеонадзор само во некои автобуси на ЈСП

Тумба Маџари доби фекална канализација

Целосната реконструкцијата на Трета македонска бригада се најавува за октомври