Улицата „Скупи“ е проширена, кружниот тек ќе почека

Не е целосно завршена фискултурната сала во СУГС „Боро Петрушевски“

На ВМРО-ДПМНЕ и на Трајановски не им тргна со подземните сообраќајници

Скопје сè уште без управувачки систем за слободните паркинг места

Улицата „Босна и Херцеговина“ не е претворена во булевар

Средното училиште Кочо Рацин сè уште чека нова зграда

Само најави за изградба на фекална мрежа на Партизанска

Има подземни контејнери, ама има и смет

Исполнето: Отворено првото средно училиште во Шуто Оризари

Катната гаража на улицата Свети Кирил и Методиј чинеше 1,4 милиони евра повеќе

Доцни реконструкцијата на улицата „Маџари“

Трајановски секоја година најавува проширување на Пластичарска

Исполнето: Во Капиштец отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

Изграден е нов скејт-парк на кејот на Вардар

„Умните“ билети сè уште не „поминуваат“ во приватните автобуси

Доцни изградбата на кружниот тек кај Железарница

Коце Трајановски: Анализа на програмата 2009-2013

Коце Трајановски: Планирање и уредување на просторот