Јакимовски тврди – МФ негира: Не сме ги блокирале сметките на општините

Улицата „Влае“ доби нов асфалт

Спортскиот центар со ергела во Злокуќани остана на хартија

Не е изградено ветеното основно училиште во Горно Нерези

Ни трага ни глас од Дом на културата во Тафталиџе 2

Стевчо Јакимовски

Не е изградена нова градинка во Влае 1

Јакимовски: Специјалниот обвинител побара пуштање од притвор на Верушевски

Стевчо Јакимовски: Анализа на програмата 2009-2013

Стевчо Јакимовски: Приоритети