Прeчистителната станица во Прилеп сè уште се гради

Прилепско Тополчани доби детска градинка

Стаклената пирамида во Прилеп остана само празно ветување

Ништо од елитната населба „Градина“ во Прилеп

Прилеп, со задоцнување, ќе добие секундарна селекција на отпад

Наместо модерен стадион, прилепчани добија обрасната ливада

Доцни изградбата на училиштето во прилепската населба „Сточен Пазар“

Во Прилеп се изградени 76 социјални станови

Уште не зататнила скапо платената фабрика за селекција на отпадот во Прилеп 

Ветувањето за спомениците во Прилеп исполнето – градоначалникот под истражна постапка