Конгресниот центар во Охрид не е изграден

Охрид е сè уште без модерно пристаниште

Не екологистите, туку проектите на власта го загрозуваат Охрид- град на УНЕСКО

Охрид сè уште не доби затворен базен

Трпејца далеку од изградба на фекална канализација

Никола Бакрачески

Охриѓани уште го чекаат новиот затворен пазар

Земјиштето продадено, новата автобуска во Охрид ја нема

Не е изградена ветената марина во Охрид

Не се изградени ветените катни гаражи во Охрид