Не, во последниве 10 година Македонија не го доживеа „најголемиот економски раст во историјата“

Иванов гледа економски раст кој едноставно го нема

Ѓорче Петров – Општина со слаб локален економски развој

Невистина: Експерти надвор од влада не одлучуваат за кратење плати и пензии

Кога СДСМ предлага поголема минимална плата тоа е популизам, кога ветува ВМРО-ДПМНЕ не е!

Може ли Миноски да не го знае кредитниот рејтинг на државата кај што е министер за финансии?

Министерството за финансии нема поддршка од сите Комори

Платите речиси и не растат со отворањето на новите работни места

Груевски: Дали Македонија имаше втор највисок економски раст во Европа во 2013 и 2014 година?

Илија Димовски: броење компири и мерење невработеност

Игор Миќев: Пецо Грујовски е нелегитимен претседател на Синдикатот

Ставрески: Дали навистина Македонија има четврт најнизок долг во Европа?

Ставрески: Која е вистината за македонскиот економски раст во време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ

Никола Груевски: Зошто плата од 3.700 ден. во 2006 вреди повеќе од плата во 9.000 ден. во 2014

Никола Груевски: Дали навистина имавме трет најголем раст во Европа во 2013?

Радмила Шекеринска: За време на ВМРО-ДПМНЕ долгот пораснал од 24,3% на 35,9% од БДП

Зоран Коњановски: „Винеа“ ќе биде избришана од регистарот на винарии… доколку не го доисплати заостанатиот долг кон лозарите

Светлана Јакимовска: Новите мерки… за кои се издвоени 525 милиони евра, ќе обезбедат 4.000 вработувања