Филипче, сепак, фрли вина врз мајките „во голема мера“

Рестриктивниот закон не ги намали драстично легалните абортуси

Чакаровски вели дека транспарентноста не била за јавноста!?

Вистина е дека во Македонија нема лек против маларија

Таравари нема право на изјави „не знаев…“

Ако е здравството во хаос, тоа не е од времето на Таравари

Министерот Таравари не бил на одмор

Тодоров напразно се фали – и претходниците вработувале во здравството

МЗ и средствата за ХИВ: Со помалку пари до поголем ризик

Министерот поголем експерт од релевантните институции за испитување на квалитетот на водата

Градоначалникот на Дојран ги потценува стручните наоди на надлежните институции

Mинистре Тодоров, и ние ги читаме извештаите за здравството на кои се повикувате

Здравствената грижа за осудените лица е лоша

Тодоров: За првпат по 50 години Македонија доби државна кардиохирургија

Никола Тодоров: Сериозен бенефит за младите лекари

Маја Парнаџиева-Змејкова: Смртта на Тамара не е поврзана со нејзината неопходна операција?

Никола Тодоров: По 1989 година во Македонија за првпат e извршена кадаверична трансплантација на бубрег

Никола Тодоров: Клиничкиот центар во Скопје и Клиничката болница во Штип се во напредна фаза