Никола Тодоров: Во Македонија за прв пат извршена трансплантација на рожница

Никола Тодоров: Буџетот за здравство е 6 пати поголем од времето на владеење на СДСМ

Никола Груевски: Буџетот за здравство е 7 милијарди денари повисок од времето на СДСМ

Никола Тодоров: Бесплатни ПАП тестови од 1 април