Угриновски нема право да крие сознанија за тема од широк јавен интерес

Започна изградбата на нов објект на градинката „Мајски цвет“ во Тафталиџе

Учениците од прилепската населба „Тризла“ добија бесплатен превоз

Зелениот картон сè уште не поевтини

Граѓаните на Штип ќе плаќаат поевтина вода за пиење

Граѓаните дури од 2019 година ќе можат да сметаат на парите од повратот на ДДВ

„Скопје-Блаце“ нема да ја следи динамиката на „Арбен Џафери“

Сè уште не е расчистена дивата депонија во село Глоѓи

Не е воведена можноста за предвремено пензионирање

Нема субвенции од 9.000 денари за нововработени лица

Не е направен ветениот регистар за точниот број вработени во јавниот сектор

Прилепските пензионери добија бесплатен јавен градски превоз

Не се случи ветениот старт на изградбата на Универзална сала

Парите од барокните фасади се пренаменети за енергетски фасади на средните училишта

Не се оствари ветениот старт на преговори со ЕУ до крајот на 2017 година

Армијата го доби ветеното покачување на платите од десет отсто

Укинати се психолошките тестови за вработување во државната администрација

Пензиите се усогласуваат двапати годишно, но нема вонредно зголемување