Скопјани сè уште го чекаат продолжението на булеварот „Христијан Тодоровски – Карпош“

Делумно спроведена легализацијата на бесправните објекти во Кисела Вода

Изгрaден е Mостот на демократијата во Гостивар

Зрновци доби нов плоштад

Главната улица во село Непроштено е асфалтирана

Прилепчани добија нова автобуска станица

Општина Ѓорче Петров не ги заврши сите детални урбанистички планови

Кејот на реката Луда Мара не е доизграден до Брушански мост

Центар не ја доби ветената „вертикална шума“

Салата „Партизан“ во Неготино остана руинирана

Во Прилеп се изградени 76 социјални станови

Спортскиот центар со ергела во Злокуќани остана на хартија

Од ветените 60, десетина згради во Центар добија енергетски фасади

Проектот „Чоробенско ќоше“ во Куманово заглавен во политички игри

Изградбата на автопатот Кичево – Охрид, се уште во рана фаза

Асфалтиран e локалниот пат Чегране – Тумчевиште, (Гостивар)

Велес не доби покриен градски пазар

Дабничка Река во Прилеп не е покриена – ниту „ш“ од шеталиштето