Кејот на реката Луда Мара не е доизграден до Брушански мост

Центар не ја доби ветената „вертикална шума“

Салата „Партизан“ во Неготино остана руинирана

Во Прилеп се изградени 76 социјални станови

Спортскиот центар со ергела во Злокуќани остана на хартија

Од ветените 60, десетина згради во Центар добија енергетски фасади

Проектот „Чоробенско ќоше“ во Куманово заглавен во политички игри

Изградбата на автопатот Кичево – Охрид, се уште во рана фаза

Асфалтиран e локалниот пат Чегране – Тумчевиште, (Гостивар)

Велес не доби покриен градски пазар

Дабничка Река во Прилеп не е покриена – ниту „ш“ од шеталиштето

Улицата „Босна и Херцеговина“ не е претворена во булевар

Општина Аеродром повеќе од 11 години кираџија

Направена само половична реконструкција на интернатот во Кавадарци

Сè уште не е почната изградбата на современ градски пазар во Берово

Штипјани добија затворен градски пазар

Турското маало во Струмица уште чека на некои ветувања од Заев

Охриѓани уште го чекаат новиот затворен пазар