Нема бесплатен превоз за млади невработени до 29 години

Започна пробивањето на дел од булеварот „Благоја Тоска” во Тетово

Почнати се преговори со Грција за приклучување кон гасоводот ТАП

Скопје доби четири еколошки автобуси, најавени уште 30 нови за наредната година

Засега нема да се гради автопат Струга-Tребеништа

И ова лето Охридското Езеро нема да види бериќет од колекторот

Двете улици во штипската населба Баби во ново руво

Изграден е потпорен ѕид во Турското Маало во Струмица

Во тек е реконструкцијата на северниот влез во Битола

Укината е наплатата на паркинг во штипска „Автокоманда“

Асфалтиран граничниот пат Дебар – Блато

Се поставува ново улично светло во Куклиш

Општина Тетово започна со акција за ослободување на тротоарите и пешачките патеки

Се реконструира регионалниот пат Јегуновце – Пршовце

Град Скопје сè уште не ја затворил пристапната улица на кејот кај ГТЦ

За санирање на оштетените улици во Тетово се чека пролетта

„Скопје-Блаце“ нема да ја следи динамиката на „Арбен Џафери“

Создадени се законските услови за зголемување на урбаното зеленило