Улицата „Даме Груев“ не стана булевар

Во Василево асфалтирана улицата во Нова Маала

Кочани во еден дел ја одвои атмосферската од фекалната канализација

Не почна да се гради кружната крстосница на две нивоа на булевар „Кочо Рацин“

Не е почната изградбата на кружна крстосница на две нивоа кај „Нова Македонија“

Улицата „Влае“ доби нов асфалт

Улицата „Скупи“ е проширена, кружниот тек ќе почека

Проширена е улицата „Борис Сарафов“ во Општина Ѓорче Петров

Фекалната канализација во Волково, Кисела Јабука и Стопански Двор не е доизградена

Реконструирани само дел од улиците во Центар

Не е изграден монтажен паркинг спроти Југодрво

Не е изграден кружен тек кај автобуската станица во Неготино

Не е завршена реконструкцијата на улиците во Стар Аеродром

Капиштец доби парк од 20.000 квадратни метри

Не е изграден монтажен паркинг помеѓу улиците „Васил Ѓоргов“ и „Козара“

Не е изграден кружен тек на улиците „Ѓорче Петров“ и „Македонска војска“

Охрид не доби современ зелен пазар – темелите допрва ќе се удираат

Гасоводната мрежа во Струмица сè  уште се гради