Споменикот на Мајка Тереза на плоштадот во Скопје сè уште се гради

Не е довршена реставрацијата на Саат-кулата во Неготино

Се реновира внатрешноста на киносалата во Делчево

Кисела Вода доби нов Дом на културата

Реставрирана Златковата кула во Кратово

Конзервиран фрескоживописот во црквата Св. Спас во Штип

Сè уште не е завршена конзервацијата на црквата „Св.Ѓорѓи“ во Струга

Реконструирана Спомен – костурницата во Велес

Театарот во Велес наместо 10,5 чинеше 12 милиони евра

Целосно обновен Стариот амам во Тетово

Обновени конаците на Бигорскиот манастир

Ни трага ни глас од Дом на културата во Тафталиџе 2

Штип доби Мултимедијален центар

Во Драчево изграден Паркот на бранителите

Конзервацијата на црквата „Св. Богородица Захумска“ во с. Трпејца се развлече шест години

Ветувањето за спомениците во Прилеп исполнето – градоначалникот под истражна постапка

Црквата Св.Ѓорѓи во С.Курбиново – културно наследство кое ни се распаѓа пред очи

Недоследно: Нема да се гради нов објект на Универзална сала