Во Карпош почна изградбата на првата фитнес зона

Не е изградена спортска сала во Бутел 2

Учениците во Миравци добија нова спортска сала

Неготино доби нов тениски терен

Во Бутел се изградени три повеќенаменски игралишта

Не е изградена спортска сала во ОУ „Јоаким Крчоски“ во Волково

Изградена е нова спортска сала во населбата Ченто

Изградено е спортско игралиште во Бутел 1

Базенот во Пробиштип е реконструиран

Велес доби уреден градски стадион, но не и нова трибина и атлетска патека

Спортската сала во ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ во Аеродром е реконструирана

Учениците од ОУ „Григор Прличев“ добија тениско игралиште

Реновирана е фискултурната сала во ОУ „Димитар Македонски“ во Аеродром

Реконструирана фискултурната сала во ОУ„Браќа Миладиновци“ во Аеродром

Реновирана е спортската сала во ОУ „Љубен Лапе“ во Аеродром

Изградени се спортските игралишта во Пинтија и с.Драчево

Не е целосно завршена фискултурната сала во СУГС „Боро Петрушевски“

Наместо модерен стадион, прилепчани добија обрасната ливада