Учениците од Кратово добија нова спортска сала

Изградено повеќенаменско игралиште во село Истибања

Спортскиот центар „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес сала, но не и ветената сала за бокс

Охрид сè уште не доби затворен базен

Не е објавен конкурс за изградба на нова спортска сала за Работнички

Базенот во Кочани остана непокриен

Спортската сала во О.У. „Дитуриа“ во с. Липково е изградена на време

Реконструирана спортската сала во О.У. „Перпарими“ во Чегране

Аква паркот во Кавадарци остана пуста желба на кавадарчани

Наеднаш отворени и затворениот и отворениот базен во Куманово

Изградени детско и спортско игралиште во Усје

Училиштето „Кирил и Методиј“ во Иловица се подновува

Реконструирана спортската сала во ОУ „Блаже Конески“

Изградено тениското игралиште во Драчево

Изграден спортскиот центар „Јане Сандански“ – Самсоненко ќе стопанисува со него до 2049 година

Реконструирана трим-патеката во парк-шумата Гази Баба

Изградена спортската сала во ОУ „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче

Берово не го доби ветениот базен