Општина Центар секоја година ги наградува најдобрите воспитувачки и негувателки

Повеќето градинки во Гегелија со заменети покриви

Отворена нова градинка во Дексион

Направена е нова градинка во Црниче

Нема соларни панели за енергетски ефикасни градинки во Центар

Децата во Дојран добија нова градинка

Сè уште нема нова градинка во Волково

Не е започната изградбата на социјалните станови во Општина Бутел

Пензионерите добија еден бесплатен викенд

Пензионерите се возат бесплатно и во недела

Отворена првата градинка во населбата Пинтија

Отворен е Дневен центар за стари лица во Општина Илинден

Радишани доби нова градинка

Во Усје отворен Дневен центар за лица со посебни потреби

Припор ја доби првата градинка

Неисполнето: E-пријава за упис во градинка

Заменет е покривот на градинката во Пржино

Градинката Пчелка 1 допрва ќе се реконструира