Доцни изградбата на пречистителната станица во Струмица

Куманово сè уште го нема решено проблемот со отпадот

Гостивар доби пречистителна станица за вода

Скопје не доби современа компостара

Асфалтиран и осветлен e центарот на с.Форино, Гостивар

Асфалтиран патот во село Балиндол

Старата чаршија во Скопје беше осветлена на време

Државата сè уште не знае кој најмногу загадува во тетовско

Каналот во Арачиново сè уште е незавршен

Трпејца далеку од изградба на фекална канализација

Изграден паркот „Бановина“ во Горно Лисиче

Скопје доби „Фестивал на цвеќето“

Не е формирана „Еко-канцеларија за подигнување на еколошка свест на компаниите“

ВМРО-ДПМНЕ: Закон за зеленило

ВМРО-ДПМНЕ: Проект „Криволак“

ВМРО-ДПМНЕ: Проект „Мариово“