Прилепско Тополчани доби детска градинка

Изградена е нова спортска сала во населбата Ченто

Учениците од ОУ „Григор Прличев“ добија тениско игралиште

Улицата „Влае“ доби нов асфалт

Проширена е улицата „Борис Сарафов“ во Општина Ѓорче Петров

Клисурата кај Ново село е осветлена

Отворени се детски градинки во с. Оризари и с. Бели

Учениците од Кратово добија нова спортска сала

По многу натегања битолчани, сепак добија нова фонтана

Изградено повеќенаменско игралиште во село Истибања

Изграден резервоарот за вода во село Сиричино

Пензионерите добија еден бесплатен викенд

Бесплатен „пензионерски воз“ еднаш месечно

Се работи проектот за пругата кон Албанија

Пензионерите се возат бесплатно и во недела

Изграден патот до манастирот „Свето Преображение” во Зрзе

Заменети прозорците на О.У. „Гоце Делчев“ во Гостивар

Отворена првата градинка во населбата Пинтија