Не е довршена реставрацијата на Саат-кулата во Неготино

Реконструкцијата на улицата „11 Октомври“ во Пробишптип доцни четири години

Доцни Зeлениот катастар на Скопје на чија подготовка се чека цела деценија

Во тек е изградбата на училиштето во Капиштец

Сè уште се реконструира патот Битола – Ресен – Буково

Споро се гради пругата Куманово-Бељаковце

Се реновира внатрешноста на киносалата во Делчево

Се гради потпорниот ѕид во кумановско Гладно Поле

Жителите на Пепелиште почекаа за новиот резервоар за водоводот

Гевгеличани ќе почекаат за новиот градски пазар

Изградена пречистителната станица во Волково, се прави пристапната улица

Целосната реконструкцијата на Трета македонска бригада се најавува за октомври

Продолжувањето на булеварот „АСНОМ“ доцни три години

Охриѓани уште го чекаат новиот затворен пазар

Болницата во Струмица ќе ја реконструира фирма која се поврзува со експремиерот Георгиевски

Се најавува стартот на изградбата на експресниот пат Штип-Радовиш

Трамвајската линија Струмица-Цареви Кули застана на физибилити – студија

Македонија со скромен иновативен потенцијал