Не е изградена спортска сала во Бутел 2

Во Бутел се изградени три повеќенаменски игралишта

Изградено е спортско игралиште во Бутел 1

Не е започната изградбата на социјалните станови во Општина Бутел

Улицата „Босна и Херцеговина“ не е претворена во булевар

Радишани доби нова градинка

Учениците од ОУ „Живко Брајковски“ добија нова училишна зграда