Ниту секое македонско домаќинство е задолжено за „нови 1.000 евра“, ниту Македонија е најкорумпирана во Европа

Мицкоски ем е за реформи, ем за 35 илјади амандмани

ВМРО-ДПМНЕ не застапува ниту тенко мнозинство, а камоли огромно мнозинство од граѓаните