Спортската сала во ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ во Аеродром е реконструирана

Реновирана е фискултурната сала во ОУ „Димитар Македонски“ во Аеродром

Реконструирана фискултурната сала во ОУ„Браќа Миладиновци“ во Аеродром

Реновирана е спортската сала во ОУ „Љубен Лапе“ во Аеродром

Не е завршена реконструкцијата на улиците во Стар Аеродром

Спортскиот центар „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес сала, но не и ветената сала за бокс

Изграден паркот покрај кејот на Вардар во Ново Лисиче

Во Аеродром целосно реконструирана улицата „Венијамин Мачуковски 4“

Изградена улицата „Анастас Митрев 3“ во Мичурин

Општина Аеродром повеќе од 11 години кираџија

Изградени тротоари на десет улици во Горно и Долно Лисиче

Обновен патот што ги поврзува Горно и Долно Лисиче

ОУ „Блаже Конески“ во Аеродром сè уште не доби енергетска фасада

Реконструирана спортската сала во ОУ „Блаже Конески“

Изграден паркот „Бановина“ во Горно Лисиче

Сервисната улица АСНОМ изградена со задоцнување од две и пол години

Изграден спортскиот центар „Јане Сандански“ – Самсоненко ќе стопанисува со него до 2049 година

Изградена спортската сала во ОУ „Гоце Делчев“ во Горно Лисиче