Не почна да се гради кружната крстосница на две нивоа на булевар „Кочо Рацин“

Не е почната изградбата на кружна крстосница на две нивоа кај „Нова Македонија“

Доцни Зeлениот катастар на Скопје на чија подготовка се чека цела деценија

Изграден кружниот тек кај Порта Влае

Исполнето: Изградена катната гаража на улица „Даме Груев“

Реконструирана улицата „Јордан Мијалков“ (поранешна „Железничка“)

Трајановски и Трајковски заборавија на пешачкиот мост кај Алкалоид

Трајановски: Како е донесен ГУП-от од 2012 година

Коце Трајановски: Оградата на мостот кај Холидеј Ин е 1 000 000 евра