Груевски со кратко памтење – убиства имаше на изборите во 2000 г. и во 2008 година

Секој денар од „јавните“ пари, мора да биде јавен

Груевски е грешка, нема жртва од пожарите во Македонски Брод

Не е изградена ветената фабрика за оружје во Македонски Брод

Не е изграден колекторски систем во Радожда

Времето на Груевски заврши, тој веќе не може ништо да ветува

Груевски не е „ангел“ за крвавата ноќ во Собранието

ВМРО-ДПМНЕ не го претставува целиот „народ“

Груевски во стилот: Државата е нападната, ама не ви кажувам од кого!

Не е направена темелна реконструкција на ОУ „Јоаким Крчовски“ во Волково

Со повикување народ на улица не се чува мирот и стабилноста

Кога СДСМ предлага поголема минимална плата тоа е популизам, кога ветува ВМРО-ДПМНЕ не е!

Контраспин: И ВМРО-ДПМНЕ се согласи да се смени гласањето во дијаспората

Груевски ги подели граѓаните на „вмровци и други“

Фактите контра Груевски – Опозицијата не е кочничар на економските реформи

Итни реформски приоритети – втор пат!

Платите речиси и не растат со отворањето на новите работни места

Пелети и чист огрев чинат многу повеќе од математиката на Груевски