ВМРО-ДПМНЕ бараше нови избори и со сите сили го спречуваше давањето на мандатот

Тодоров напразно се фали – и претходниците вработувале во здравството

Не се намали времето за чекање за операција на катаракта

Министерот поголем експерт од релевантните институции за испитување на квалитетот на водата

Mинистре Тодоров, и ние ги читаме извештаите за здравството на кои се повикувате

Генералниот секретар на ДИК не е од СДСМ

Неисполнето: Во Шуто Оризари сè уште нема гинеколог

Никола Тодоров: Сериозен бенефит за младите лекари

Никола Тодоров: По 1989 година во Македонија за првпат e извршена кадаверична трансплантација на бубрег

Никола Тодоров: Клиничкиот центар во Скопје и Клиничката болница во Штип се во напредна фаза

Никола Тодоров: Во Македонија за прв пат извршена трансплантација на рожница

Никола Тодоров: Буџетот за здравство е 6 пати поголем од времето на владеење на СДСМ

Никола Тодоров: Бесплатни ПАП тестови од 1 април