Јакимовски да одлучи – треба или не треба да се водат преговори за името

Никој не бара од Јакимовски да прими 5.000 бегалци

Соседите не ни се виновни за енормното загадување во Општина Карпош

„Шарената револуција” не е организирана од ФООМ

Наместо пет, десет базени – ама на хартија

Јакимовски: Заев рече дека Мијалков и Груевски не се прислушувани, а секој ден ги слушаме

  Претседателот на ГРОМ и градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски во интервју за телевизија 24 Вести изјави: Зоран Заев, вели дека само Мијалков и Груевски не се прислушувани на тие снимки, а секој ден ние слушаме снимки од нив двајца. [Медиум: 24Вести, 24Анализа, Датум: 6 март 2015] Севче Јакимовски, градоначалник на Карпош, на 24Вести. Фото: видео клип скриншот   Образложение: Оваа изјава не е вистинита затоа што лидерот на СДСМ Зоран Заев точно рече дека сите документи покажуваат како…