Општина Тетово започна со акција за ослободување на тротоарите и пешачките патеки

За санирање на оштетените улици во Тетово се чека пролетта

Тетовските студенти не добија студентски центар

Се уште се гради кровот на ОУ „Лириа“ во Тетово

Мала Речица е се уште без основно училиште

Ниту Арифи не успеа да се справи со депониите во Тетово