Неготино доби нов тениски терен

Не е довршена реставрацијата на Саат-кулата во Неготино

Гасификацијата на Неготино треба допрва да се спроведува

Не е изграден кружен тек кај автобуската станица во Неготино

Салата „Партизан“ во Неготино остана руинирана