Државата сè уште не знае кој најмногу загадува во тетовско

ТИРЗ Берово сè уште не е завршена и нема најави за странски инвестиции

Владимир Пешевски: Не се задолжуваме за проекти со краткорочни резултати

Владимир Пешевски: Бројот на туристи во Македонија е зголемен