Ставрески: Дали навистина Македонија има четврт најнизок долг во Европа?

Зоран Ставрески: Македонија е најмалку задолжена земја од сите земји на регионалниот самит

Зоран Ставрески: 550 милиони евра странски инвестиции

Зоран Ставрески: Пораст од 93% на странските директни инвестиции

Зоран Ставрески: СДСМ оствари трипати помал економски раст во однос на ВМРО

Зоран Ставрески: Македонскиот БДП лани е меѓу најдобрите во Европа