Неколку дена станаа три недели – министерските места сè уште празни

Недоследно: поврат на ДДВ ќе има, ама од 2019 година

Законот за јазиците ќе важи секаде, ама ќе се применува некаде

Реставрацијата на Цареви Кули сѐ уште не е завршена

Во Струмица не е изградена новата противпожарна станица

Гасоводната мрежа во Струмица сè  уште се гради

Доцни изградбата на пречистителната станица во Струмица

Пазарот Чешел во Струмица сè уште не е модернизиран

Заев: Кога ќе се објават доказите, Груевски за три дена ќе поднесе оставка

Заев: Само мобилните оператори можат да дозволат за да се следи нивен корисник

Заев: Од 10 мај молиме да бидат одземени мандатите