Нема пратенички прашања еднаш во неделата

Џафери има надлежност за сè во Собранието, па и за патните трошоци

Талат Џафери го оспорува апелот на Јанева, кој собранискиот деловник го дозволува

Ниту Уставен суд го вратил член 11 од Законот за помилување, ниту Собранието е единствениот „лек“