Трајковски неосновано тврди дека владата на СДСМ му блокирала проекти

Училиштето „Кирил и Методиј“ во Општина Гази Баба доби нов кров и подови

Изградена нова градинка во Јурумлери

Реновирано е училиштето „25 Мај“ во населбата Ченто

Изградена е нова спортска сала во населбата Ченто

Не е изградена нова градинка во Стајковци

Учениците од ОУ „Григор Прличев“ добија тениско игралиште

Реконструирана трим-патеката во парк-шумата Гази Баба

Децата од Хиподром сè уште го чекаат новото училиште

Учениците во ОУ „Наум Наумовски Борче“ добија нови спортски терени

Отворен е Дневниот центар за стари лица во Маџари

Трајановски и Трајковски заборавија на пешачкиот мост кај Алкалоид

Не е почната изградбата на спортскиот комплекс СРЦ „Хиподром“

Изградена е нова зграда на ОУ „Григор Прличев“ во Железара