Улицата „Скупи“ е проширена, кружниот тек ќе почека

Реновирана е спортската сала во ОУ „Љубен Лапе“ во Аеродром

Проширена е улицата „Борис Сарафов“ во Општина Ѓорче Петров

Изградени се спортските игралишта во Пинтија и с.Драчево

Клисурата кај Ново село е осветлена

Не е целосно завршена фискултурната сала во СУГС „Боро Петрушевски“

Не е целосно завршена фекалната канализација во Волково, Кисела Јабука и Стопански Двор

Општина Центар секоја година ги наградува најдобрите воспитувачки и негувателки

Не е целосно завршена реставрацијата на Саат-кулата во Неготино

Не е изграден монтажен паркинг спроти Југодрво

Основците од Карпош имаат бесплатни ужинки и еднодневни екскурзии

Не е изградена ветената фабрика за оружје во Македонски Брод

Отворени се детски градинки во с. Оризари и с. Бели

Нема веќе екстерно тестирање

Гасификацијата на Неготино треба допрва да се спроведува

Не е изграден кружен тек кај автобуската станица во Неготино

Повеќето градинки во Гегелија со заменети покриви

Не е завршена реконструкцијата на улиците во Стар Аеродром