Пребројувањето покажа дека во јавниот сектор нема 180.000 вработени

СДСМ не воведе енергетски правобранител

Општина Тетово започна со акција за ослободување на тротоарите и пешачките патеки

Отворена е општинска канцеларија во Волково

Ќе се подобри ли здравствената заштита на затворениците?

Владата постигна договор за лекот „спинраза“, најави и други лекови за ретки болести

Се реконструира регионалниот пат Јегуновце – Пршовце

Стапувањето на сила на законот за јазиците и натаму е неизвесно

Град Скопје сè уште не ја затворил пристапната улица на кејот кај ГТЦ

Се прави ревизија на проектот „Скопје 2014“

Владата почна со дел од мерките за помош на самохраните родители

Владата усвои измени на клучни судски закони, на ред е Собранието

Владата вети и воведе „Отчетномер“

Донесени се националните стратегии за борба против тероризмот и екстремизмот

Во Карпош почна изградбата на првата фитнес зона

Социјалните патролни служби во Ѓорче Петров почнаа да работат

Децата на самохрани родители во Штип добија бесплатен престој во градинките

Во тек е изградбата на водоводот во Општина Липково