Власта не се задолжи 71 милиони евра, туку сервисира обврски направени од владата на ВМРО-ДПМНЕ

Реконструирани само дел од улиците во Центар

Влатко Ѓорчев се жали на цензура врз провладините бастиони на слободата!?

Јанева нема обврска да се појави во Собранието, туку само да поднесе Извештај