Беким Фазлиу: Конфликт на интереси – Ермира Мехмети добивала 500 евра од Министерство за одбрана

Беким Фазлиу, пратеник | Извор: Телма | Датум: 16.03.2014 „Ова е договорот склучен помеѓу Талат Џафери, министер за одбрана на ДУИ и Емира Мемети, пратеник на ДУИ, каде што Талат се обврзува да и плаќа на Ермира по 500 евра…