Николче Ацевски: Со парите од увоз на електрична енергија можеа да се изградат многу енергетски капацитети

Во последниве шест години за увоз на електрична енергија се дадени 1,2 милијарди долари, пари со кои можеа да се изградат многу енергетски капацитети. [Датум: 01.11.2012 | Извор:  Сител Телевизија]…