Предизборен молк

Од 24 часот денеска до 19 часот в недела (27 октомври 2017 година) трае предизборниот молк. Во овој период „Вистиномер“ нема да објавува нови содржини поврзани со локалните избори – ниту на својата веб-страница, ниту на страниците и профилите на сајтот на социјалните мрежи.