ВМРО-ДПМНЕ: Реновирање на аеродромот Александар Велики

Во тек е модернизацијата на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје, со инвестиција вредна 110 милиони евра. [рок: 8 септември 2011 година]

Образложениe:

Ветувањето е исполнето, реновираниот аеродром е пуштен во употреба на 06.09.2011.

Линкови: