Асфалтиран граничниот пат Дебар – Блато

  Проект: Асфалтирање и проширување на граничниот пат Дебар-Блато Рок: 1 година; Буџет: Министерство транспорт и врски [Извор:  Порталб:  Дебата за Дебар за локалните избори 2017, датум: октомври 2017]   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Градоначалникот на Дебар, Ружди Лата  во кампањата за локалните…