Нема абер од мониторингот и меѓународните истраги ветени од ДУИ

  Ветување: Мониторинг и меѓународна истрага на судските случаи кои денеска носат епитет „монтирани случаи”  [Изборна програма на ДУИ „Платформа 2016-2020“  стр 12, датум: декември 2016 ]   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Во изборната програма на Демократската унија за интеграција (ДУИ):  „Платформа 2016-2020“,…