Жерновски по третпат ги награди најдобрите ученици и наставници во Општина Центар

  Годишна награда за најдобар оддленски наставник во општина Центар, во висина од три просечни плати. Годишна награда за најдобар предметен наставник во општина Центар, во висина од три просечни месечни плати.   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Градоначалникот на Општина Центар, Андреј Жерновски,…