Во Кисела Вода редовно се чистат депониите и одводните канали

  Градоначалникот на Општина Кисела Вода во предизборието на последните локални избори (октомври 2017) го даде следното ветување: Се обврзавме постојано и навремено да ги чистиме депониите и каналите…, [Извор: Филип Темелковски-предизборна прграма стр.6, датум: октомври 2017]   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Градоначалникот…