Сѐ уште не може да се основа трговско друштво со основачки влог од едно евро

  Владејачката партија СДСМ во предизборната програма „План за живот во Македонија“ даде ветување со рок, кое по нашата проверка оценивме дека не е исполнето: Основање на трговскo друштво со капитал од едно евро: Ќе воведеме можност за основање посебен…